2 ondertekeningen

Bescherm onze dierbare overledenen hun laatste plaats te Willebroek

Omdat er vandalisme en diefstal gebeurt op de begraafplaats te Willebroek, vragen we met deze petitie om camerabewaking.
Wij willen dat het stopt!
Onze dierbare overledenen moeten in alle vrede kunnen rusten, want ooit is het onze tijd en dan willen wij ook rust hebben.

PETITIE

Wij

inwoners van Willebroek en zeker diegene die hier geboren zijn

constateren

Wij hebben allemaal wel eens vernomen dat er iets verdween van op een graf of dat er vandalisme gebeurde en weten dat er aantal % v/d bevolking "slecht" ingesteld zijn en deze triestige zaken doen.
En dat de bestuurlijke instanties niet veel kunnen doen, omdat er niet genoeg bewijzen zijn. Sommige wilden zelf een bewakingscamera plaatsen, maar wegens de privacy van anderen kon dat niet toegelaten worden.
De oudste mensen onder ons, kunnen niets meer kunnen doen door dementie, ziekte, ...

en verzoeken

Wij verzoeken dat dit probleem gehoord en opgenomen wordt en de nodige stappen worden ondernomen; ons voorstel: voldoende camerabewaking.onderteken de petitie Bescherm onze dierbare overledenen hun laatste plaats te Willebroek.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden femke vermeiren willebroek
  • ongeveer 1 jaar geleden Corina Wysmantel Willebroek