1 ondertekening

CaVino Pop-up bar te Balen moet blijven bestaan aan het kanaal!

Na een succesvolle editie van onze Pop-up bar aan het kanaal, krijgt CaVino dit jaar geen groen licht meer van de gemeente Balen.

Een echte gegronde reden is niet meegegeven. CaVino Pop-up bar is bezig met de nodige stappen te ondernemen maar heeft uw steun nodig! Onderteken daarom deze petitie.

PETITIE

Wij

Iedereen die van mening is dat de CaVino Pop-up Bar te Balen aan het kanaal moet blijven bestaan

constateren

De CaVino Pop-up Bar begaat geen enkel misdrijf en overtreedt geen enkele regelgeving door het plaatsen van de Pop-up Bar aan het kanaal.

CaVino is een vaste waarde in de gemeente Balen en dit moet behouden blijven.

en verzoeken

de gemeente Balen om toestemming te geven voor het behoud van de Pop-up bar aan het kanaal.onderteken de petitie CaVino Pop-up bar te Balen moet blijven bestaan aan het kanaal!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 1 jaar geleden anoniem