2 ondertekeningen

NEEN aan de politiehelikopter op woensdag boven Deurne

Iedere woensdag, voornamelijk bij mooi weer, hangt er een helikopter van de politie te cirkelen boven Deurne. Preventie noemt men dit. Wij noemen dit overlast.

Teken onze petitie indien u deze helikopter weg wil. Dit zou voor Antwerpen tevens een goede besparing zijn.

PETITIE

Wij

Iedereen die graag zijn zonnige woensdag in Deurne doorbrengt zonder helikopter boven zijn hoofd

constateren

Iedere woensdag, voornamelijk bij mooi weer, hangt er een helikopter van de politie te cirkelen boven Deurne. Preventie noemt men dit. Wij noemen dit overlast. Dit verstoort de rust in de tuinen, parken,... Hij blijft ook steeds stil hangen boven tuinen.

Wij willen deze politiehelikopter enkel nog horen als er effectief iets ernstig gebeurd is. Antwerpen moet besparen? Dan is dit een eerste besparing waarmee je de mensen ook een plezier doet.

en verzoeken

Geen helikopter meer boven Deurne als preventie. Enkel wanneer er iets gebeurd is of bij evenementen.onderteken de petitie NEEN aan de politiehelikopter op woensdag boven Deurne .We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem