nog geen ondertekeningen

Plaats postbus Vijverstraat Kiewit terug

Beste Kiewitenaren,
Tot groot ongenoegen van de bewoners van de wijk Kiewit is de postbus die aan de kerk van Kiewit stond, verplaatst naar het Total tankstation aan de overkant van de Kempische Steenweg.
Op vraag van de bewoners van de wijk start KriskrasKiewit.be een petitie om de bus terug aan de kerk van Kiewit te plaatsen.

PETITIE

Wij

De bewoners van de Vijver-, Riet-, Lisbloem-, en Waterleliestraat.

constateren

Beste Kiewitenaren,
Tot groot ongenoegen van de bewoners van de wijk Kiewit, is de postbus die aan de kerk van Kiewit stond, verplaatst naar het Total tankstation aan de overkant van de Kempische Steenweg.
Hierdoor kunnen de kinderen en oudere mensen niet meer zelf hun brief posten zonder de drukste steenweg van Limburg over te moeten steken.
Op vraag van de bewoners van de wijk, start KriskrasKiewit.be een petitie om de bus terug aan de kerk te plaatsen.

en verzoeken

De postbus moet terug worden geplaatst aan de kerk.onderteken de petitie Plaats postbus Vijverstraat Kiewit terug.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden