4 ondertekeningen

Shop & Go parkeerplaatsen weer voor bewoners binnenstad Leuven

De Shop & Go plaatsen in Leuven (zie kaart:http://www.leuven.be/binaries/shopengoplaatsen_tcm16-86077.pdf) moeten weer gewone parkeerplaatsen worden zodat bewoners van de binnenstad geen uren rond hoeven te rijden om een parkeerplaats te vinden.

PETITIE

Wij

Bewoners van Leuven

constateren

Dat de Shop & Go parkeerplekken, waar slechts 30 minuten geparkeerd kan worden, het ons zeer moeilijk maken om een parkeerplaats te vinden, terwijl wij wel 60€ betaald hebben voor een bewonerskaart.
Het Shop & Go concept komt het verkeer in de binnenstad niet ten goede.

en verzoeken

Wij vragen de Shop & Go parkeerplaatsen weer vrij toegankelijk te maken zodat bewoners geen uren rond hoeven te rijden om een parkeerplek te vinden.onderteken de petitie Shop & Go parkeerplaatsen weer voor bewoners binnenstad Leuven.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 1 jaar geleden Flore Van Assche Leuven
  • meer dan 1 jaar geleden Frederik Van de Velde Lepelstraat, Leuven
  • meer dan 1 jaar geleden anoniem