1 ondertekening

Volksraadpleging fusie Kapelle-op-den-Bos

Wij wensen een raadpleging van de bevolking ivm een fusie van de gemeente Kapelle-op-den-Bos met buurgemeente Londerzeel

PETITIE

Wij

inwoners van Kapelle-op-den-Bos

constateren

Er was een vraag vanwege de gemeente Londerzeel tot fusie met de gemeente Kapelle-op-den-Bos.
Die vraag werd door de gemeente Kapelle-op-den-Bos afgewezen met het argument dat de gemeente de fusie van 1973 nog niet verteerd heeft.
Vandaag is de gemeente Kapelle-op-den-Bos te klein om autonoom een degelijk bestuur uit te bouwen.
Tevens is er een belangrijk fiscaal voordeel als een fusie vrijwillig wordt aangegaan en ook is er het risico dat een fusie wordt opgelegd in de volgende Vlaamse legislatuur, zonder fiscale voordelen.

en verzoeken

- dat de bevolking van de gemeente Kapelle-op-den-Bos wordt geïnformeerd over de aanvraag tot fusie vanwege de gemeente Londerzeel, en over de argumenten waarom de gemeente Kapelle-op-den-Bos de boot afhoudt;
- dat de bevolking van de gemeente Kapelle-op-den-Bos wordt geraadpleegd ivm een fusie met buurgemeente Londerzeel.onderteken de petitie Volksraadpleging fusie Kapelle-op-den-Bos.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden Vivi Van Dal Kapelle op den Bos