2 ondertekeningen

Volksraadpleging lidmaatschap Europese Unie

Na het niet onmiddellijk veroordelen door Europa van het gewelddadig optreden van de Spaanse politie bij het Catalaanse referendum tegen de eigen burgers, is het nodig een volksraadpleging te houden over het lidmaatschap van o.a. Belgiƫ in de Europese Unie.

PETITIE

Wij

die ons ernstige vragen stellen over het lidmaatschap van de Europese Unie, die zich niet openlijk uitspreekt tegen het gewelddadig verstoren door de Spaanse politie van het Catalaanse referendum

constateren

de lakse houding van de Europese Commissie na het gewelddadige optreden van de Spaanse politie tijdens het Catalaanse referendum, die wij met klem verwerpen

en verzoeken

een volksraadpleging te organiseren lid EU Ja/Neeonderteken de petitie Volksraadpleging lidmaatschap Europese Unie.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden Cris Verwilligen Stekene
  • ongeveer 1 jaar geleden Hans Van Peborgh Pasendale