4 ondertekeningen

Voor een betere Jeugdzorg: Hans moet terug naar zijn mama

Jeugdzorg faalt herhaaldelijk om kinderen deugdelijk te beschermen door een te strikte of niet correcte toepassing van de regels, waarbij het belang van het kind al eens uit het oog verloren wordt. Dit werd recent nog eens geïllustreerd door het volgende voorval.

Irme is gescheiden van haar man;
haar man mishandelt hun kind Hans.

Haar man wil perse een omgangsregeling met Hans. Dit mag en kan echter alleen gebeuren als de man onder toezicht in een omgangshuis zijn kind ziet.

Hans moet terug naar zijn mama!

PETITIE

Wij

mensen die bekommerd zijn over deugdelijk werk van de Jeugdzorg en in het bijzonder over het welzijn van het kind Hans

constateren

- dat Jeugdzorg herhaaldelijk faalt om kinderen deugdelijk te beschermen
- dat een al te strikte toepassing van de regels het kind schaadt en tekent voor het leven

en verzoeken

Wij willen dat Hans terug naar zijn moeder gaat, waar hij veilig is en thuis hoort.
Het belang van het kind moet voorgaan op een al te strikte toepassing van de regels.onderteken de petitie Voor een betere Jeugdzorg: Hans moet terug naar zijn mama.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 4 jaar geleden luyken Erwin Blankenberge leopoldhelling 4 Ik ken de mislukkingen van jeugdzorg! ik heb daar dus geen vertrouwen in. en ben dus van mening dat zolang het kind niet weg wil bij de ouders dat het kind bij de ouders hoort te blijven. In dit geval bij de moeder.
  • meer dan 4 jaar geleden Marjolein van Hooff Alphen aan den Rijn Hoogopgeleide, betrokken ouder, gevlucht voor jeugdzorg naar buitenland