2 ondertekeningen

30-uren week voor de zorgsector

Wij bedanken de mensen van de zorg voor hun inzet door na corona hun contracten om te zetten naar een 4-daagse werkweek of een 30-uren week. Dit geeft hen meer tijd om te bekomen van hun stresserende job.

PETITIE

Wij

Ik ben gewoon een bezorgde burger die droomt van een betere wereld. www.guidodroomt.be

constateren

dat er een tekort is aan mensen in zorg-beroepen, dat werken in de zorg een zware mentale en fysieke belasting is, dat het respect voor deze mensen er pas komt in een crisis zoals corona.

en verzoeken

om zo snel mogelijk werk te maken van een overgang naar de 30-uren week voor de zorg om hun werk leefbaar te maken en combineerbaar met een leven thuis.onderteken de petitie 30-uren week voor de zorgsector.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 5 maanden geleden Christine De Vos Neerijse
  • 5 maanden geleden Werner Verhoeven Neerijse