2 ondertekeningen

Afstandsonderwijs aanhouden zolang het Coronavirus actief is

Wij, bezorgde ouders, willen dat onze kinderen op een veilige manier lessen kunnen volgen, dat wil zeggen onderwijs op afstand via internet. Na de paasvakantie zijn scholen hiermee gestart omwille van het Coronavirus, dit willen we zo aanhouden tot het virus bestreden is. Gezondheid voorop!

PETITIE

Wij

Ouders die hun kinderen niet als proefkonijn willen inzetten

constateren

dat het onverantwoord is om onze kinderen bloot te stellen aan het Coronavirus door ze weer fysiek naar school te laten gaan.

en verzoeken

Wij vragen om tijdens deze onzekere tijden onze kinderen thuis les te laten volgen via internet, of de mogelijkheid om over te schakelen op thuisonderwijs zolang dit akelige virus woedt. Wij nemen niet het risico dat net onze kinderen de ‘uitzondering’ zijn. Gezondheid boven alles!onderteken de petitie Afstandsonderwijs aanhouden zolang het Coronavirus actief is.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 maand geleden Annabelle Dewitte Blankenberge
  • ongeveer 1 maand geleden anoniem