nog geen ondertekeningen

Behoud landelijk Beugoem

Het "De Katte" project transformeert de Appelmans brouwerij en weide tot een compacte stedelijke woonwijk met 37 nieuwe wooneenheden wat de mogelijkheden van de dorpsinfrastructuur ver te boven gaan en zal leiden tot een explosie van auto's in de dorpskern.

PETITIE

Wij

De mensen die Sint-Martens-Bodegem landelijk, groen en leefbaar willen houden.

constateren

Dat het "Katte" project de brouwerij Appelmans en de achtergelegen weide transformeert in een compacte stedelijke woonwijk met 37 woningen op minder dan een hectare, resulterend in een grotere woondichtheid dan Brussel binnen een landelijke gemeente. De dorpsinfrastructuur (school, verkeer in straten, parkeerplaatsen, ...) is hier niet op berekend.

en verzoeken

Dat geen vergunning wordt toegekend aan het project "Katte" in Sint-Martens-Bodegem.onderteken de petitie Behoud landelijk Beugoem.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden