geen ondertekeningen

Handen af van kinderopvang De Kapoen

Het gemeentebestuur is op zoek naar geld. Daarom wil ze o.a. het mooie pastoriegebouw 'De Kapoen' verkopen, het kloppend hart van de Heirweg, de kinderopvang naast de school. Wij pleiten voor het behoud van de kinderopvang in De Kapoen en zeggen nee aan de verkoop!

PETITIE

Wij

kinderen, ouders & grootouders, Heirwegse verenigingen & gemeenschap, schoolteam, sympatisanten

constateren

De wandelafstand van de school, de gezellige hoekjes, de ruimte om creatief te zijn, de vele kamers waar kinderen kunnen ontsnappen aan de drukte, de mogelijkheid voor inclusieve opvang ... Dit zal bij de verkoop van dit mooie gebouw en bij de overdracht van de opvang naar een andere locatie allemaal niet meer mogelijk zijn. Wie weet komt er ook een prijsverhoging. Kinderopvang moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor kwetsbaren, alleenstaande ouders,... Kinderopvang moet in de nabijheid van de school zijn. Bussen inleggen om kinderen naar de kinderopvang te brengen zal geld kosten en is niet milieuvriendelijk.

en verzoeken

In het belang van de ouders, de kinderen, de school en de gemeenschap pleiten wij voor het behoud van de kinderopvang in De Kapoen en zeggen nee aan de verkoop ervan!

Deze petitie heeft status ingetrokken en is daarom niet ondertekenbaar.

Geen ondertekeningen gevonden