nog geen ondertekeningen

Honden moeten toegelaten worden op school

20jqwbv10pd01

School is hard. Zelfs voor degenen die ervan houden. Het is onmogelijk om een heel jaar door blij en opgewekt te zijn op school. Daarom pleiten wij voor de toelating van honden op school. Honden zijn namelijk vriendelijke dieren die de dag van alle studenten en zelfs leerkrachten kunnen verbeteren.

PETITIE

Wij

Iedereen die het onderwerp van deze petitie een goed idee vindt.

constateren

dat meerderheid van de mensen niet houdt van school, maar bijna iedereen houdt van honden. Dit is dus de perfecte combinatie!

Een hond in de klas zal helpen tegen verveling en stress: iedereen kan hem namelijk aaien en dat is goed voor de bloeddruk. Honden kunnen ook goeie grapjassen zijn en zo de sfeer opbeuren. Daarbuiten is elke hond een sociaal beest die dan weer de relaties binnen de klas zal verbeteren.

Geen nadelen dus!

en verzoeken

om honden toe te laten op school en in de klassen. Toelaten dat ze samen met hun eigenaar naar de les mogen gaan en rustig in de klas tussen de stoelen en banken mogen rondlopen. Een simpel verzoek met veel baten.



onderteken de petitie Honden moeten toegelaten worden op school.



We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden