U, de petitionaris

Kerstmarkt moet kerstmarkt blijven

7 ondertekeningen

Wij vinden dat de kerstmarkt in Brugge kerstmarkt moet blijven ipv Winterland. We doen al heel veel tegemoetkomingen aan de andere gemeenschappen die in ons land gevestigd zijn. Teken deze petitie om aan de gemeente duidelijk te maken dat wij niet gediend zijn met de neutralisatie van onze kerstmarkt. De kerstmarkt is deel van onze cultuur en dat moet zo blijven!

Petitie

Wij

Inwoners van Vlaanderen en in het bijzonder Brugge

 

constateren

Wij vinden dat de kerstmarkt in Brugge kerstmarkt moet blijven ipv Winterland. We doen al heel veel tegemoetkomingen aan de andere gemeenschappen die in ons land gevestigd zijn. We willen aan de gemeente duidelijk maken dat wij niet gediend zijn met de neutralisatie van onze kerstmarkt. De kerstmarkt is deel van onze cultuur en dat moet zo blijven!

 

en verzoeken

Wij wensen de naam en invulling van de kerstmarkt te behouden. Het is een deel van onze Belgische cultuur en dat willen wij zo houden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Brugge 
Petitieloket:
Einddatum:
30-01-2019 
Petitionaris:
Evi Van Echelpoel 

Geschiedenis

Ondertekeningen