nog geen ondertekeningen

Omkeren rijrichting Frédéric van der Nootstraat in Aalst

Ongedaan maken van de gewijzigde verkeerssituatie die de veiligheid niet bevordert en voor enorm veel verkeershinder zorgt.

PETITIE

Wij

bewoners van de F. van der Nootstraat, De Vilanderstraat, omgeving en sympathisanten

constateren

-dat de veiligheid niet verbeterd. Fietsers zijn niet zichtbaar om de hoek bij het uitrijden van de F. van der Nootstraat.
-de zeer sterke verkeershinder. Iedereen moet langs de verkeerslichten rijden die bovendien niet goed afgesteld zijn. Het omkeren van de rijrichting in de F. van der Nootstraat zorgt voor veel extra file + moeilijker om in te rijden.

en verzoeken

dat de rijrichting terug omgekeerd wordt naar de oorspronkelijke toestand. De invoegstrook op de parklaan mag bij voorkeur ook terugkeren.onderteken de petitie Omkeren rijrichting Frédéric van der Nootstraat in Aalst.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden