5 ondertekeningen

Stop het hamsteren!

Deze petitie heeft als doel om met zoveel mogelijk stemmen de nationale crisisregering stappen te laten ondernemen tegen het overmatig hamsteren tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.

PETITIE

Wij

Personen die willen dat het hamsteren stopt en aan banden wordt gelegd met maatregelen.

constateren

Door de uitzonderlijke omstandigheden omwille van het corona virus is er een overdaad aan hamsteren gebeurd waardoor bewuste sociale mensen de kans niet krijgen om hun dagdagelijkse boodschappen te kunnen doen. Denk aan het overmatig hamsteren van wc-papier, melk,...

en verzoeken

Onderteken deze petitie zodat we druk kunnen plaatsen bij onze federale regering om stappen te ondernemen tegen het hamstergedrag.onderteken de petitie Stop het hamsteren!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 6 maanden geleden anoniem