2 ondertekeningen

Stop promotie dierenleed op Radio 2

Radio 2 Antwerpen promoot dierenleed door een reportage te maken in een kippenstal waar 60.000 dieren gepropt op elkaar leven. Ze zijn er trots op en maken gebruiken van de #boerentrots. Wij vinden dit #boerenkots en luisteren vanaf nu niet meer naar Radio 2, de zender die fier is op dierenleed.

PETITIE

Wij

dierenliefhebbers

constateren

dat Radio 2 hun zender gebruikt om het weerzinwekkende leven van 60.000 kippen te tonen en waarbij de reporters ook nog eens fier zijn om tussen de arme kippen te staan.

en verzoeken

Wij verzoeken dat de radiozender een neutrale houding aanneemt in verband met het welzijn van dieren. In deze tijd kan het niet meer zijn waar dierenrechtenorganisaties streven naar een diervriendelijk bestaan, dat zo'n beelden worden gepromoot.onderteken de petitie Stop promotie dierenleed op Radio 2 .We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden