nog geen ondertekeningen

Tegemoetkoming dentaaltechnici en dentaal bedrijven tijdens de coronacrisis

Als zelfstandige dentaaltechnici ondervinden wij maximale hinder door het coronavirus COVID-19. Daar wij enkel in opdracht van tandartsen mogen werken en deze enkel nog urgenties uitvoeren, zijn wij genoodzaakt tot semi-/volledige sluiting. Hiervoor verzoeken wij een extra tegemoetkoming te voorzien.

PETITIE

Wij

Zelfstandige dentaaltechnici en dentaal bedrijven in Vlaanderen

constateren

Doordat wij enkel in opdracht van tandartsen mogen werken en er maar 150 praktijken meer actief zijn in Vlaanderen, door de opgelegde maatregelen van het VVT en het VBT, is er zo goed als geen activiteit meer binnen onze bedrijven. De meeste bedrijven hebben dan ook moeten sluiten. Hierdoor dreigen wij in financiƫle problemen te geraken en maken wij ons zorgen over de verdere toekomst van onze dentaal bedrijven.

en verzoeken

Wij verzoeken om naast het overbruggingsrecht ook een hinderpremie te voorzien voor alle zelfstandige dentaaltechnici die een maximale hinder hebben ondervonden door het coronavirus (op enkele urgenties na) en genoodzaakt zijn tot semi-/volledige sluiting van hun dentaal bedrijf.onderteken de petitie Tegemoetkoming dentaaltechnici en dentaal bedrijven tijdens de coronacrisis.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden