U, de petitionaris

Verkeersovertredingen Koepoortkaai Gent

30 ondertekeningen

overtredingen tegen de verboden toegang voor iedere bestuurder - uitgezonderd fietsers - in het deel van de Koepoortkaai palend aan de tuin van de Residentie Riverside Garden.

Petitie

Wij

Bewoners van de Residentie Riverside Garden, Apostelhuizen te Gent

 

constateren

dat dagdagelijks pertinente overtredingen gebeuren tegen de verboden toegang voor iedere bestuurder - uitgezonderd fietsers - (verkeersborden C3 en M2) in het deel van de Koepoortkaai palend aan de gemeenschappelijke tuin van de Residentie Riverside Garden.

Het gaat hem hierbij om bromfietsen en tevens moto's, vnl. maaltijdbezorgers en vnl. 's avonds. Sommigen onder hen houden zich zelfs niet aan de max. snelheid van 30 km/u geldig in de binnenstad.

Daarbij wordt niet alleen de rust van de site (een belangrijke reden waarom mensen hier komen wonen) verstoord, maar worden ook voetgangers (incl. kinderen) in gevaar gebracht en dit in een zone die ook als woonerf aangegeven staat (verkeersbord RVV G05)!

Meldingen via de wijkagent, de Gentse Politie én aan de schepen van Mobiliteit bleven tot nog toe zonder gevolg.

 

en verzoeken

dat hieraan verholpen wordt door bv. regelmatige controles en boetes.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gent 
Petitieloket:
Einddatum:
22-07-2020 
Petitionaris:
Germain Degrendele - Apostelhuizen 89/002 

Geschiedenis

Ondertekeningen