8 ondertekeningen

Verminder de vergoeding van de politici

Verminder de vergoeding van alle Belgische politici naar 2.141 euro netto per maand, het gemiddeld nettoloon van een gehuwde persoon in ons land en dat zonder andere onkostenvergoeding. Na deze periode vallen zij terug op een bedrag gelijk aan de werkloosheidsuitkering.

PETITIE

Wij

Het Belgische volk

constateren

Dat Belgische politici een te hoge loon hebben.

en verzoeken

Verminder de vergoeding van alle Belgische politici naar 2.141 euro netto per maand, het gemiddeld nettoloon van een gehuwde persoon in ons land en dat zonder andere onkostenvergoeding. Na deze periode vallen zij terug op een bedrag gelijk aan de werkloosheidsuitkering.onderteken de petitie Verminder de vergoeding van de politici.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 maand geleden Hendrik Maryns Haarlem
  • 4 maanden geleden Sanne Raspoet Herent
  • 4 maanden geleden anoniem
  • 4 maanden geleden anoniem
  • 4 maanden geleden Walravens Jolien Pepingen