7 ondertekeningen

Voorzie een gevarenpremie voor zorgverleners (CORONA - COVID19)

Deze petitie is bestemd voor het bekomen van een gevarenpremie voor zorgverleners (verpleegkundigen, dokters, ... ) die risico's nemen om ons en onze naasten te verzorgen in tijden van Corona.

Als een soldaat die tegen deze onzichtbare vijand vechten, verdienen zij een teken van appreciatie!

PETITIE

Wij

De Vlaamse/Belgische bevolking

constateren

Schrijnende taferelen op tv en sociale media van uitgeputte verpleegkundigen en dokters die afgemat thuiskomen en hun partner of kinderen niet durven omarmen. Of erger nog, degenen die niet eens meer naar huis durven gaan uit schrik besmet te zijn en hun familie aan te steken.

Elke dag zetten de zorgverleners in ons land (en heel de wereld) alles op alles om Corona te bestrijden, zonder extra blijk van appreciatie. (Behalve dagelijks applaus dan)

en verzoeken

Met deze petitie willen we een gevarenpremie bekomen voor de dokters, verpleegkundigen, etc. die zorgen voor onze naasten in tijden van Corona.

Het risico dat de zorgverleners lopen is even groot als (zo niet groter dan) het gevaar van een soldaat die op missie gaat.

We willen voor onze helden van nu dan ook een compensatie voor hun inzet en de risico's die ze nemen.onderteken de petitie Voorzie een gevarenpremie voor zorgverleners (CORONA - COVID19).We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 2 maanden geleden Van Heck Gerrit Maantjessteenweg 86 bus 3 2170 Merksem Gegradueerd Verpleegkundige
  • 4 maanden geleden Celine De Weerdt Antwerpen Kinesitherapeut
  • 4 maanden geleden anoniem
  • 4 maanden geleden vanmarcke johan gullegem hondschotestr 182 verpleegkundige maar nu medische registratie
  • 6 maanden geleden anoniem