1 ondertekening

Vrij verkeer naar 2de verblijf in het buitenland

2020-05-19_10-21-12

Bundelt al wie in het buitenland een 2de verblijf heeft en er naartoe wil als de veiligheid van het land het toelaat.

PETITIE

Wij

Belgische eigenaars van 2de verblijf in buitenland & Niet-Belgische eigenaars 2de verblijf in BE

constateren

1. dat landsgrenzen worden gesloten ondanks het feit dat de land aangeven Belgische reizigers of eigenaars van een 2de verblijf te willen en kunnen ontvangen op een veilige manier.
2. dat niet Belgische eigenaars van een 2de verblijf niet naar België kunnen komen om hun eigendom te bezoeken of zelfs in orde te houden ook al is men bereid zich te schikken naar de gezondheidsmaatregelen.

en verzoeken

1. Eigenaars te laten reizen naar landen /streken waar de bevoegde authoriteit de veiligheid kan garanderen en de nodige veiligheidsvoorschriften succesvol ingevoerd hebben.
2. Een duidelijke website waar per land / streek duidelijk is of men er naar mag reizen en onder welke voorwaarden
3. Niet-Belgische eigenaars die een 2de verblijf hebben in België ook de kans te geven hun 2e verblijf te bezoeken als de Belgische eigenaars dit ook mogenonderteken de petitie Vrij verkeer naar 2de verblijf in het buitenland.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 4 maanden geleden anoniem