U, de petitionaris

Betonverwerkend bedrijf (met asbest): niet in mijn buurt!

132 ondertekeningen

Tussen de Logboekstraat en Zeilschipstraat komt er een betonverwerkend bedrijf dat ook asbest opslaat. Dit geeft veel extra lawaai (van 's morgens tot 's avonds), heel wat extra vrachtverkeer, stofhinder door asbest en silicaatstof (schadelijk voor longen). Dit alles naast de rustige en groene vijvers.

Petitie

Wij

Alle mensen die dagelijks in de buurt werken, wonen, ontspannen, passeren. Sympathisanten

 

constateren

Vlak waar een nieuwe fietsbrug moet komen wil de stad een betonverwerkend bedrijf inplanten. Dit bedrijf zal voor een constante geluidsoverlast zorgen voor de omwonenden in een straal van 500 m. Fijn stof zal verspreid worden in de groene strook waar de fietsers passeren en zij zullen dit inademen. De bedrijvenzone zal hierdoor een echte industriezone worden in plaats van een harmonieus geheel tussen economie en ecologie.

 

en verzoeken

Teken onze petitie om aan het stadsbestuur duidelijk te maken dat wij de groene zone willen behouden en een rustig en leefbaar bedrijventerrein willen. Het fietspad moet een aangename plaats blijven om te passeren. De vijvers moeten een rustige plaats blijven voor bewoners om te ontspannen en te wandelen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gent 
Petitieloket:
Petitionaris:
Peter Vancronenburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen