U, de petitionaris
Img 20200922 010510

Dakloze wilt graag zijn honden terug.

310 ondertekeningen

Dakloze man is zijn honden kwijt geraakt door de fout die een vriend van hem begaan heeft. Ze waren het enige die hij had, hij spaarde het eten die hij kreeg voor zichzelf, voor zijn honden. Ze hadden niets te kort. Hij lijdt eronder dat ze naar het asiel gebracht zijn. Hij staat hulpeloos.

Petitie

Wij

De Maesschalck Marina, Michael Hart en sympathisanten

 

constateren

De politie heeft de honden van Michael Hart naar het asiel in Gent gebracht. Hij zelf had er geen schuld aan, maar zijn woord werd niet gehoord. Zijn honden waren zijn steun, liefde in deze soms koude wereld. Nooit hadden ze iets te kort, hij verzorgde zijn honden geweldig. Hij had meer voor hen over dan voor zichzelf. Zag je Michael, dan zag je zijn honden. Nu loopt hij verloren zonder hen. Geef hem aub nog een kans om terug met hen samen te zijn.

 

en verzoeken

We eisen dat Michael Hart gehoord word. Het is niet omdat je dakloos bent, dat je geen rechten hebt. Het recht om terug je dieren je liefde te geven en hun liefde terug te krijgen. Straf Michael Hart niet verder. Hij is al genoeg gestraft. Zijn honden waren zijn kinderen en dat is hem afgenomen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Oost-Vlaanderen 
Petitieloket:
Einddatum:
31-10-2020 
Petitionaris:
De Maesschalck Marina  

Geschiedenis

Ondertekeningen