U, de petitionaris
Img 20240521 wa0001

Eindejaarsreis Barcelona 2024 - 2025

18 ondertekeningen

Wij zijn studenten van het 5de jaar elektrische installaties en wij gaan volgend schooljaar op eindejaarsreis. Wij zouden graag volgend schooljaar naar Barcelona gaan. Dit schooljaar zijn ze naar Praag gegaan. Ze hebben ongeveer 12 uur op een bus gezeten en dat willen wij niet.

Petitie

Wij

Deze petitie is voor de leerlingen van het 5de jaar en hun ouders

 

constateren

Wij zijn studenten van het 5de jaar elektrische installaties en wij gaan volgend schooljaar op eindejaarsreis. Wij zouden graag volgend schooljaar naar Barcelona gaan. Dit schooljaar zijn ze naar Praag gegaan. Met deze petitie willen we het schoolbestuur overtuigen om volgend schooljaar de eindejaarsreis naar Barcelona te organiseren.

 

en verzoeken

Wij zouden graag naar Barcelona willen en niet naar Praag.

Informatie : Voor het tekenen van de petitie hoeft u alleen uw NAAM EN E-MAIL ARDES in te vullen . Uw woonplaats hoeft u NIET IN TE VULLEN ! Daarna klikt u gewoon op 'ik onderteken deze petitie' en krijg je een e-mail in je mail box . Je opent de e-mail en klikt vanonder op ' werk mijn ondertekening bij' . Als u dat heeft gedaan heeft u de petitie ondertekend. Bedankt!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
21-05-2026 
Petitionaris:
Steff Ramael 
Organisatie:
Steff Ramael 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie eindejaarsreis

De petitie staat online.

21-05-2024