U, de petitionaris
Mcduvel

GEEN MCDonalds in Sint-Katelijne-Waver!

70 ondertekeningen

De geruchten gaan al even de ronde, maar het is nu zeker dat multinational MCDonalds een aanvraag heeft ingediend voor een vestiging met Drive Through In Sint-Katelijne-Waver. Voor de gezondheid van onze gemeente, milieu, inwoners en vooral onze scholieren kan dit geen goede ontwikkeling zijn.

Petitie

Wij

Bewuste inwoners uit Sint-Katelijne-Waver en deelgemeenten .

 

constateren

Een multinational fastfoodketen met bedenkelijke ethische waarden en praktijken is niet iets waar een mooie, groene, landbouwkrachtige gemeente als SKW nood aan heeft. Vol van levensgenieters.

Verkeersoverlast, vervuiling aan restaurant en ver in de straten rondom. Onze schoolgaande jeugd hun gezondheid zal er ook onder lijden; college Hagelstein ligt in principe maar aan de overkant en andere scholen niet veel verder. Nee, danku.

 

en verzoeken

Geen McDonalds in Sint-Katelijne-Waver. Welvaart komt niet enkel voort uit financiƫle (vaak ondoordachte) opportuniteiten. Denk aan onze inwoners, kinderen en de toekomst van onze gemeente.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Sint-Katelijne-Waver 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jens Beernaert 
Organisatie:
SKW zegt nee 

Geschiedenis

Ondertekeningen