U, de petitionaris
Muilkorf

Geen mondmaskers tijdens de lessen, face-shields voor leerkrachten.

47 ondertekeningen

Mondmaskers verstoren het lesgebeuren heel sterk. Leerlingen en leerkrachten begrijpen elkaar niet meer, leerkrachten moeten de hele tijd vragen "wat zeg je, ik heb je niet verstaan", en leerkrachten krijgen stemproblemen omdat ze constant moeten roepen om zich verstaanbaar te maken.

Petitie

Wij

Wij vragen een afschaffing van de mondmaskerplicht voor leerlingen en leerkrachten! Teken zeker deze petitie als je ook van mening bent dat normale communicatie essentieel is voor goed onderwijs.

 

constateren

Mondmaskers verstoren het lesgebeuren heel sterk. Leerlingen en leerkrachten begrijpen elkaar niet meer en leerkrachten krijgen stemproblemen omdat ze constant moeten roepen om zich verstaanbaar te maken.

 

en verzoeken

Daarom: laat leerlingen hun mondmasker uit doen eens ze gezeten zijn en laat leerkrachten les geven met een face-shield. Zo kunnen beide partijen elkaar verstaan en wordt het lesgebeuren niet voortdurend verstoord door wederzijds onbegrip.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Vlaamse Gemeenschap 
Petitieloket:
Einddatum:
06-12-2020 
Petitionaris:
Kristel Bert 

Geschiedenis

Ondertekeningen