U, de petitionaris
Horstebaan

Kruispunt Amerlolaan/Horstebaan Schoten

91 ondertekeningen

Naar aanleiding van een recent tragisch ongeval, onderzoekt de gemeente het kruispunt veiliger te maken. Er wordt onder andere overwogen de afslag Amerlolaan richting bredabaan te verhinderen of verbieden, een dergelijke oplossing zal het verkeer binnen de wijk aanzienlijk doen toenemen ten koste van de veiligheid van bewoners.

Petitie

Wij

Wijkvereniging Amerlo, sympathisanten

 

constateren

dat een dergelijke oplossing het lokaal- en voornamelijk het schoolverkeer binnen de wijk aanzienlijk zal doen toenemen ten koste van de veiligheid van kinderen en bewoners. Vele ouders zullen verkiezen om te keren in de smalle straten of rond te rijden langs de overdrukke Burgemeester Marnix- en St.Filippusschool. Wij verwachten dagelijks gevaarlijke verkeerssituaties in de wijk waarbij voornamelijk de schoolkinderen meer gevaar zullen lopen.

 

en verzoeken

een veilige oplossing te zoeken voor het kruispunt Amerlolaan/Horstebaan, zonder het probleem naar de wijk te verschuiven. Verkeerslichten lijken de meest voor de hand liggende oplossing.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Schoten 
Petitieloket:
Einddatum:
25-09-2021 
Petitionaris:
Luc Hambursin 
Organisatie:
Wijkvereniging Amerlo 

Geschiedenis

Ondertekeningen