U, de petitionaris
Img 20210420 101707aanpassing

Leefbaarheid en veiligheid Bovendonkstraat herstellen

29 ondertekeningen

De leefbaarheid van onze straat wordt aangetast door zwaar vrachtverkeer. Bovendien is onze straat zeer onveilig voor de zachte weggebruikers. Wij verzoeken dat de veiligheid en het herstel van de leefbaarheid van de Bovendonkstraat prioritair op de agenda van het gemeentebestuur wordt geplaatst.

Petitie

Wij

Bewoners van de Bovendonkstraat, en alle mensen die deze straat gebruiken. Sympathisanten

 

constateren

Door de geluidsoverlast en trillingen van zwaar verkeer, is onze nachtrust ernstig verstoord en wordt ons welzijn aangetast. Zwaar verkeer passeert dag en nacht op minder dan een meter langs de gevels van sommige woningen. Onze straat is onveilig voor de zachte weggebruikers wegens het ontbreken van degelijke fietspaden en voetpaden.
De weg is zodanig ingericht dat hardrijden wordt aangemoedigd. Het gemeentebestuur neemt onvoldoende maatregelen

 

en verzoeken

Dat het gemeentebestuur: - het vrachtvervoer maximaal uit de Bovendonkstraat weert en een 30 km/uur snelheidslimiet invoert voor lokaal zwaar verkeer - effectieve maatregelen neemt om hardrijden te ontmoedigen - degelijke voetpaden en fietspaden voorziet - het wegdek en wegfundering volledig vernieuwt en de problematiek van trillinghinder en geluidoverlast oplost - We vragen om gehoord en betrokken te worden en inspraak te krijgen

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Buggenhout 
Petitieloket:
Petitionaris:
Petra Van Zand 
Organisatie:
Bovendonkstraat Leeft! 

Geschiedenis

Ondertekeningen