4dfa2f02 1239 4f3a 9621 3f401d6b018e

Petitie n.a.v. bezorgdheid van de buurt m.b.t. de nakende bouw van 10 000 m² serre

"24 signatures"

Anjers De Nijs wil een nieuw serrecomplex bouwen dat heel dicht bij de huizen van onze buren zou opgetrokken worden. Het open landschap wordt grondig vervuild en de landelijke sfeer van een agrarisch gebied gaat naar ons gevoel veranderen in een industriezone. Dit willen we niet laten gebeuren!

Pétition

Nous

De buurtbewoners en inwoners van de Krevelhoek, de Bossestraat en de Putstraat te Erpe

 

Observation

Het bouwproject is veel te groot en past niet in een landelijk agrarisch gebied, noch in een woonwijk. Het project heeft geen regionale verankering en geen meerwaarde voor de lokale gemeenschap. Het zorgt voor...

  • verkeersoverlast door bijkomend vrachtvervoer en voor onveiligheid voor onze kinderen, fietsers en wandelaars.
  • water-, geluids- en milieuoverlast
  • een negatief effect op de biodiversiteit.
  • psychische en visuele belasting.

 

et requête

We vragen aan het bedrijf Anjers De Nijs om hun nieuwe serres op een ander oord te bouwen en aan het gemeentebestuur om het project af te keuren. Alsjeblieft, teken deze petitie en red een stuk open ruimte! Wij willen niet opkijken tegen glazen industrie! Wij hebben niets tegen het bedrijf, wel tegen een belemmering van het verzicht, terwijl de eigenaar zelf in het gemeentestuur zetelt en opkomt voor behoud van de open ruimte.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Erpe-Mere 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
31-12-2023 
'Pétitionnaire:'
Kurt Scheerlinck 

Histoire

Signatures

Mises à jour

correctie

Wij hebben niets tegen het bedrijf, wel tegen een belemmering van het verzicht, terwijl de eigenaar zelf in het gemeentebestuur zetelt en opkomt voor behoud van de open ruimte..

19-09-2023