U, de petitionaris

Protest coronamaatregelen

8 ondertekeningen

Gedurende bijna 8 maanden zijn er in een bepaalde mate coronamaatregelen, het bereik en de grootte van de maatregelen moet dringend ingeperkt worden. Er zijn meer dan genoeg economische, logisch-denkende redenen om deze maatregelen in te perken, meer hiervan: lees verder.

Petitie

Wij

Wij, Belgen van ALLE leeftijden en welzijn

 

constateren

Constaterende dat de huidige coronamaatregelen overbodig zijn. Puur statistisch gezien vallen de doden heus mee (https://statbel.fgov.be/en/covid-19-statbel-data) 100% van de bevolking moet niet boeten voor (1) een klein deel van de bevolking die niet verstandig kunnen omgaan met hunzelf (mits ze risicogroep zijn) en niet voor (2) mensen die geen rekening houden met mensen in een risicogroep. Vergrijzende en risico in gespecialiseerde quarantaine.

 

en verzoeken

Verzoekende de huidige maatregelen te doen vallen, enorme oproepen doen om aandacht te besteden aan hygiƫne, om bezoeken aan risicogroep STERK af te raden en om zelf veel rekening houden met de medemens mits deze in gevaar zou kunnen lopen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Einddatum:
06-01-2021 
Petitionaris:
lorenzo verheecke 

Geschiedenis

Ondertekeningen