U, de petitionaris
Collageboom

Rouwregister voor Mensenrechtenboom

19 ondertekeningen

De mensenrechtenboom in het Pand van Waregem werd gekapt voor de renovatiewerken. De petitie waar meer dan 150 mensen hun handtekening onder zetten, kwam te laat.

Het Pand ontpopt, maar waar zullen binnenkort vlinders ontpoppen als de bomen weg zijn?

Petitie

Wij

Leefbaar Waregem, een burgerplatform. Wenst u ook meer inspraak in het beleid van Waregem.

 

constateren

In de jaren 70 had het beleid nog oog voor het klimaat. Men zorgde voor een plantgat, waarbij bestaande bomen konden overleven. Het plantgat zorgde voor zuurstof in een betonnen complex.

In deze moeilijke covid tijden hebben wij het belang van natuur herontdekt of het gemis aan natuur aan den lijve ondervonden. Juist nu moeten we beseffen dat gezonde bomen omhakken niet kan.

 

en verzoeken

Als we deze en andere nodeloos omgehakte bomen een nieuw leven kunnen geven elders in Waregem, dan nemen we onze verantwoordelijkheid als mens voor een meer leefbaar Waregem, maar vooral voor de generaties die na ons komen. Facebook: “Mijn Waregems Hart doet pijn vandaag (09-03-21 10u). Hopelijk blijven de bomen op parking Regenboog wel staan of ? Als aandenken aan het verleden.” Daarom leggen wij een rouwregister aan om de boom te herdenken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Waregem 
Petitieloket:
Petitionaris:
Anja Dekimpe 
Organisatie:
Leefbaar Waregem 

Geschiedenis

Ondertekeningen