224409423 10157772246926582 8180828899415240864 n

Sport infrastructuur voor skaters in Zandvoorde (Oostende). Pumptrack/skatepark

"305 signatures"

Vind je het ook een goed plan de jeugd meer sportmogelijkheden te geven? Wil je hen helpen het stadsbestuur te overtuigen? De Zandvoordse skaters (jong en oud) streven naar een pumptrack/skatepark in Zandvoorde (Oostende) die toegankelijk is voor verschillende disciplines. Steun je ons mee? Teken!

Pétition

Nous

De Zandvoorse skaters (jong en oud)

 

Observation

Skaten werd in corona tijden meer gedaan dan vroeger en skateboarden is ook een sport op de olympische spelen, het wint dus aan populariteit. Ook in Zandvoorde! Maar waar kan/mag er geskate worden in Zandvoorde? Helaas... Nergens! Er is nood aan gepaste infrastructuur zodat ook deze jongeren hun sport kunnen beoefenen.

 

et requête

Sport infrastructuur in Zandvoorde voor skaters! We willen skate voorzieningen toegankelijk voor iedereen, gelijk welk niveau. Skate, step, rolschaatsen, skeelers, BMX, loopfietsjes,... Zandvoorde is de ideale locatie. Naast de autostrade en plaats genoeg!

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Oostende 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
26-09-2021 
'Pétitionnaire:'
Jolien Knockaert en Sara Desanghere 
'Organisation:'

Histoire

Signatures