U, de petitionaris
Images %281%29

Stop de Sluiting van Jeugdhuis De Barst

23 ondertekeningen

Beste inwoners van Gavere, Jeugdhuis De Barst dreigt te sluiten door een beslissing van het schepencollege.

Wij vinden dit onterecht. Help ons de jeugdplek te behouden door de petitie te tekenen en onze evenementen te steunen via volgende link.

Mvg, Jeugdhuis De Barst

Petitie

Wij

Bewoners van Gavere en sympathisanten die de sluiting van JOC De Barst willen voorkomen in Gavere.

 

constateren

Wij verwachten dat deze petitie zal worden ondertekend door betrokken inwoners van Gavere, ouders, jongeren en sympathisanten die het belang van Jeugdhuis De Barst als ontmoetingsplek voor de jeugd erkennen. Samen willen we voorkomen dat dit belangrijke centrum voor sociale en ontspannende activiteiten sluit. Door te tekenen, steunt u het behoud van een veilige en open ruimte voor onze jongeren.

 

en verzoeken

Wij verzoeken het schepencollege van Gavere om de beslissing om Jeugdhuis De Barst te sluiten te heroverwegen. Dit jeugdhuis is een essentiƫle plek voor sociale, ontspannende en educatieve activiteiten voor de jongeren van Gavere. Wij vragen om het behoud van deze waardevolle werking, zodat de jeugd een veilige en inspirerende omgeving heeft om samen te komen en zich te ontwikkelen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gavere 
Petitieloket:
Einddatum:
04-09-2024 
Petitionaris:
JOC de Barst 
Organisatie:
JOC de Barst 

Geschiedenis

Ondertekeningen