U, de petitionaris
Heel24 %282%29 li

Voor een Katelijne-natuur en troostpad in Brugge!

13 ondertekeningen

Reeds meer dan 20 jaar voert men actie om dit gebied te behouden als wandel/natuurgebied. Wat is de huidige stand van zaken? De Stad wil er niet langer parking van maken maar Park. Toch is actie nodig want het terrein verloedert door parkeerders en zelfs kampeerders die er dagen blijven staan: Gratis!

Petitie

Wij

zijn Brugse burgers die bezorgd zijn om onze leefomgeving en meer zorg vragen hiervoor

 

constateren

Vele steden hebben reeds attent gereageerd op de moeilijke omstandigheden waar velen in deze corona-tijd verder mee moeten leven, het verlies van een dierbare. Vele steden hebben een speciale plaats gemaakt om buiten toch wat troost te vinden en wat rust in een groene omgeving. Brugge kan toch niet achterblijven? Zie hier alle leven: https://waarnemingen.be/locations/599075/

 

en verzoeken

Daarom eisen wij met nadruk dat deze mooie plek niet langer bezoedeld wordt door geparkeerde wagens en kampeerders, en vragen ook om op deze unieke locatie een mooi troostpad te maken, langs de mooie beek StTrudo, een mooie holle weg opdat de natuur er ook verder in alle rust mag groeien en bloeien. Verder willen wij daar geen zitbanken in het midden en kortgemaaid zand/grasveld maar zoals het vroeger was: WILDE NATUUR, die men moet respecteren: dus ook geen POP-Up bars enzovoort, dat kan men buiten dit veld doen, waar nu de auto's geparkeerd staan ! Met dank aan al wie al mee actie gevoerd heeft zoals vzw-Groen, Lappersfort-poëziebos, Natuurpunt, Comité (Tegen Parking B.Ruzettelaan) en vele burgers die samen in pre-corona-tijden op het veld stonden voor een protest-actie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Brugge 
Petitieloket:
Petitionaris:
Tine Devroye 

Geschiedenis

Ondertekeningen