U, de petitionaris
8713418c bd95 4f64 adaa 60c30c7b88e2

Voor een verkeersveiligere Kloosterheide

187 ondertekeningen

Voor de aanleg van een Pidpaleiding zullen de Bist en de Marnixdreef worden opgebroken. Een uitgelezen kans om de gevaarlijke verkeerssituaties aan te pakken. In de “nieuwe” plannen zijn er echter geen maatregelen voorzien voor meer verkeersveiligheid, de bestaande en onveilige toestanden zouden worden hersteld na aanleg van de leidingen. Dit willen we niet laten gebeuren, deze kans tot heraanleg moet worden benut. Teken mee indien u het hier mee eens bent zodat we een signaal geven aan de bevoegde schepen.

Petitie

Wij

De buurtbewoners van Kloosterheide,

 

constateren

We constateren dat in de plannen voor de heraanleg van Kloosterheide geen verkeersveiligheid wordt gewaarborgd. Er wordt uitgegaan van een herstel in de bestaande toestand zonder de verkeersveiligheid aan te pakken bij de heraanleg. Deze kans missen zou een fout zijn.

 

en verzoeken

We vragen daarom mee te tekenen als signaal naar de bevoegde schepen toe dat er iets moét veranderen ten voordele van de verkeersveiligheid en dat dit nu moet gebeuren bij de heraanleg.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lier 
Petitieloket:
Einddatum:
20-06-2024 
Petitionaris:
Liesbeth Peeters 

Geschiedenis

Ondertekeningen